Avtor Tema: Tokio Hotel- Dunaj, Zagreb, Padova, Milano...  (Prebrano 5861 krat)

0 Člani in 1 gost si oglejuje ta članek.

Odjavljen kimica

• pobira listke po koncertu
  • *
    • View Profile
    • Email
Re: Tokio Hotel- Dunaj, Zagreb, Padova, Milano...
« Reply #30 dne: 06 december, 2009, 17:14 »
Surprised me -> Preseneti me..

Vstopnice.com forum

« Reply #30 dne: 06 december, 2009, 17:14 »

Odjavljen eddie vedder

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #31 dne: 06 december, 2009, 17:21 »
glede na tvojo angleščino sem te že presenetil  :toothy12: kaj te pa zanima??

SLOVENIJA:                               
-corkscrew
-res nullius
-panda
-siddharta
-elvis jackson
-los ventilos
-shyam

TUJINA :
-pearl jam
-alice in chains
-disturbed
-alter bridge
-rammstein
-celldweller
-rage against the machine
-ska p
-static x
-the doors

evo,mislm,da veš pri čem sva,kajne?? :thumbsup:

Odjavljen kimica

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #32 dne: 06 december, 2009, 17:25 »
Hahaha..Zdaj se boš pa naslajal še nad mojo angleščino in tistim vsiljenim d-jem, ki ga nisem želela napisati!!! Namreč e in d črki sta si zelooo blizu!!! Mislim, da angleščine v šoli nisi imel 5 in na faksu 8-9 :P

No, Siddharto poslušam tudi jaz..Drugo pa žal ni nikakor po mojem okusu!!! Ampak kot sem že omenila: everybody has his own taste..Pa bodi pozdravljen..

Odjavljen eddie vedder

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #33 dne: 06 december, 2009, 17:28 »
ohoho...ne sklepaj prehitro...na faxu sem jo imel 10,matura z 8 (višji nivo)...hvala...peace!

Odjavljen kimica

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #34 dne: 06 december, 2009, 17:29 »
Alora (torej) peace brother  :icon_thumleft:

Odjavljen Jess3

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #35 dne: 28 januar, 2010, 19:40 »
O LOL kok ste mi usi tuki smešni...kao ste usi stari fuuul velik in ste fuuul odrasli in pol se kregate na nivoju 10 letnikov.
u bistvu sploh ni važn od koga je muska, če ti seže do srca je dobra in itak vemo da ma usak svoj okus!
Sama sm fan od TH že od samga začetka in v teh letih sm že miljonkrat slišala da so geyi itd.. sam folk fač ne more razumet da mene boli k*** kaj si misljo o njih, zame bodo oni vedno posebni, ker sm se dejansko od njih velik naučila in mi njihova muska velik pomen.
Zdej se bo spet en pamtn najdu k mi bo začel mutit da je njihova muska otročja itd.. mislm WTF?! ne poznaš njihove muske, tko da rajš ne napiš kej tazga pa si ne deli bruk.
pa prov tko mi je ušeč Anahi pa RBD in podobna glasba..

Aja pa še tale debata k ste jo mel kao o jezikih... Če maš posluh za jezike se loh ravn tko naučiš nemšk kt špansk, js govorim oboje, nemšk sm se sama naučila tko da ne vi nm fanom da ne znamo nemšk XD
Usi ste jaki poznavalci morm rečt ei XDXD
Ajde, peace <3

Odjavljen Ich

• skrbi za "fasngo" za band
    • View Profile
« Reply #36 dne: 28 januar, 2010, 20:40 »
lepo napisan!

Komi že čakamo koncert v Zagrebu (in drugod)  :wav:

Admin, lahko prooooosim pogledaš v eventimov sistem če je prodano velik al mal kart? Mogoče premal..

Odjavljen kimica

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #37 dne: 06 februar, 2010, 18:41 »
Ja, ja Jess3- ti si pa najpametnejša, ja..Verjemi, da poznam veliko jezikov!!! In preberi več postov različnih ljudi pa boš videla kdo je na kašnem nivoju!!!
Eni res ne poznajo/mo njihove glasbe, slišali smo jo pa že večkrat in za moje pojme poneumlja..Pač, vsak ima svoj okus!!! Tebi so všeč, drugim pač ne!!! Nekateri pljuvate/jo po npr. rbd in anahi, tako drugi po vaših th..Mogoče bojo pa čez 5let malo bolje sprejeti med publiko (če bojo takrat še obstajali), ko bojo sezreli in odrasli in se bojo lahko kosali z drugimi kot so npr. rihanna, beyonce, bon jovi ipd..

Odjavljen Ich

• View Profile
« Reply #38 dne: 06 februar, 2010, 18:48 »
am LOL? Zakaj bi njihova glasba poneumljala? Mogoče zarad njihovih raznovrstnih besedil o vseh področjih življenja? Ne basej preden mi bo vzdignilo pritisk.

Če še nisi obveščena niso več stari 15 ampak že 20 oz. 23 in če se ne motim tvoja popolna rihanna šteje tud nekaj takega. Ampak seveda, ona je odrasla ( sm že rekla LOL  :violent5:)

Odjavljen kimica

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #39 dne: 07 februar, 2010, 18:10 »
Jojjjj, jojjjj..Raje vzemi slinček in se fajn obriši!! Meni pri vaših letih ni nič znalo dvignit pritisk- namreč, pri 13 letih smo se še vedno igrali z barbikami..hahaha
Raznovrstna besedila?? Ja no...  :icon_silent:

In bytheway, Rihannna ni čisto nič popolna, vendar ima tako glas kot stas in tvoji palčki ji niti do kolen ne pridejo  :evil6:

Dandanes lahko vsaka b.u.d.a.l.a. posname cd..Tako, da me ne čudi kaj vse se posluša in kar je najbolj smešno kolko traja- namreč, za določene je slava zelooo kratka!!! Pustimo se presenetit kolko časa bojo oni na sceni!!!

Odjavljen Ich

• View Profile
« Reply #40 dne: 07 februar, 2010, 18:18 »
am 13 ja. + skoraj še enkrat toliko *roll eyes*

Mislm d bi Rihanna orng na pručko mogla stopt da bi dosegla THjeuce ;D

Oni so na sceni 5 let in že 3 leta nazaj so jim vsi napovedoval konec, jz sm prepričana da bo njihov prispevek na sceni trajal minimalno še enkrat toliko oz. celo večkrat.

Lej ni mi do tega da se zdej tle kregam s tabo, ker vse kar mi ti deluješ je to, da si ena napuhla cca. 25 letnica k misl da je edina tok stara na svetu (nej ti sporočim da še zdaleč nisi edina, je od tebe še velik starejših in tud velik mlajših zna dosegat in presegat tvojo raven pameti) In nekdo k posluša Rihanno mi ne bo tle solil pameti o besedilih pa petju. Lol. Sej ne rečm d bi poslušala kak band svetovnega in dolgoletnega formata, ti pa strašiš tle okol z rihanno. L O L. :wav:

Odjavljen kimica

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #41 dne: 09 februar, 2010, 18:14 »
Ma ti si res neumna!!! Po čem sklepaš, da jaz obožujem Rihanno??? Sem samo pripomnila, da ji ne sežejo niti do kolen, kar je res!!!
Fantje naj grejo raje na pevske vaje!!! In za informacijo: jaz poslušam skoraj vse!!! Od popa, rocka, housa, goveje do balkana itd... Sicer, vse kar je na meji dobrega okusa!!!
Jojjj, jojjjj..Napuhla, ja..Sej meni tudi ni do kreganja s tabo, samo ne štekam ljudi, ki kujejo v zvezde nekoga, ki se dela zvezda, ker dandanes lahko po mikrofonu seže vsaka budala!!! Uni mali froc, naj si raje obriše make up in se začne obnašat kot moški, ne pa kot baba, ker zgleda kot baba- dobesedno!!!
Bila sem na koncertu rbd in so mi simpatični, vendar jih ne obožujem in nisem obsedena z njimi, saj je ogromnooo drugih izvajalcev, ki so stokrat boljši!!!!

In bytheway, Rihanna je bila omenjena kot primer..Omenila sem še druge izvajalce, preberi bolje prejšnje poste!!!! Z Bon Jovi- jem, Bryan Adams- om, Guns n' Roses, Queeni se en Tokio Hotel res ne more primerjati!!!!!!

Odjavljen Admin George

• Administrator
  • dober prijatelj organizatorja
  • Vstopnice.com
    • View Profile
    • Vstopnice.com
    • Email
« Reply #42 dne: 09 februar, 2010, 18:20 »
Uni mali froc, naj si raje obriše make up in se začne obnašat kot moški, ne pa kot baba, ker zgleda kot baba- dobesedno!!!

:toothy9: :laughing6:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vstopnice.com

Odjavljen Ich

• View Profile
« Reply #43 dne: 09 februar, 2010, 19:53 »
Teb so v otroštvu zatajil razliko med punčkami in fantki. žal.

Odjavljen kimica

• *
    • View Profile
    • Email
« Reply #44 dne: 10 februar, 2010, 16:40 »
Je že v redu..Tudi admin je povedal svoje!!!

Vstopnice.com forum

« dne: »